УЗ почала продавати більше квитків через застосунок, ніж через каси

Середа, 17 травня 2023, 16:14 -

В "Укрзалізниці" заявили, що частка продажу залізничних квитків через офіційний застосунок вперше перевищила обсяги продажів у касах.

Про це повідомляє пресслужба компанії в Telegram.

Так, у квітні пасажири "Укрзалізниці" придбали у застосунку 22,8% від загальної кількості проданих квитків, тоді як до кас звернулося 22,3% пасажирів.

Загалом вже 78% квитків на поїзди продається саме онлайн - у тому числі через офіційний сайт, чат-боти та партнерські канали продажу, - додали в УЗ.

"Команда ІТ-фахівців постійно працює над покращенням та розвитком онлайн-сервісів для пасажирів, всі процеси оформлення квитків повинні бути зручнішими, а сервіси - доступнішими. 

Реклама:

В одному з останніх релізів ми додали можливість докупити квитки на тварин та багаж до вже існуючого квитка - раніше це можливо було зробити виключно в касі. Маємо ще багато вимог до функціональності, які упорядковані за ступенем важливості, і далі продовжуємо працювати над покращенням наших онлайн послуг", - заявила заступниця директора департаменту з питань інформаційних технологій Укрзалізниці Вікторія Галатін.

Економічна правда

Реклама: