На Хмельниччині УЗ запустила додаткові поїзди-шатли для підвозу пасажирів 

Субота, 13 травня 2023, 10:00 -

Через обстріли на Хмельниччині "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди-шатли для підвозу пасажирів та спільно з ОВА розробила інструкцію щодо змін у курсуванні поїздів.

Про це повідомляє пресслужба "Укрзалізниці. 

Для продовження сполучення "Укрзалізниця" разом із Хмельницькою ВА розробила рішення, як дістатися пунктів призначення та запустила додаткові поїзди-шатли та автобуси для підвозу.

Також представлена інструкція для пасажирів з подальшим планом дій (буде оновлюватись):

Реклама:

 - Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Вінниці, Хмельницького, то вам необхідно зробити посадку на шатл — Київ — Козятин — Вінниця — Хмельницький.

 - Якщо ви прямуєте з Києва в напрямку Тернополя та Львова, то вам необхідно зробити пересадку на шатл Красне-Тернопіль-Чорний острів. Між Чорним островом та Хмельницьким очікуйте з 10:00 на безоплатні автобусні шатли від вокзалу до вокзалу.

 - Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки, Хмельницького до Києва - вам доступні шатли до Києва кожні 2 години. Першу групу пасажирів з Вінниці до Києва з квитками на рейс №716 забере поїзд №868 Гречани-Київ. 

Реклама:

 - Якщо ви прямуєте з Вінниці, Жмеринки до Львова, Ужгорода, Перемишля - вам доступні шатли до Козятина з пересадкою на будь-які рейси західного напрямку, які зараз прямують об'їзним шляхом саме через Козятин. 

 - Якщо ви прямуєте з Хмельницького до Львова, Ужгорода, Перемишля - очікуйте пересадку на автобус від вокзалу до станції Чорний острів, звідки кожні 2 години прямуватиме шатл до станції Красне.

 - Якщо ви прямуєте з Києва до Львова, Івано-Франківська, Ужгорода, Перемишля або зворотно, то для вас зміниться час у дорозі, на решту не зважайте.

Додається, що повернення невикористаних квитків зі 100% компенсацією можливе в будь-якій українській касі у претензійному порядку. 

Прогнозований час затримки:

  • №119 Запоріжжя — Львів +5 годин;
  • №85 Запоріжжя — Львів +5 годин;
  • №139 Київ — Кам.-Подільський +8:40 годин;
  • №38/36 Ужгород, Перемишль — Одеса +12 годин;
  • №770 Тернопіль — Київ +6 годин;
  • №716 Перемишль — Київ +7 годин.

Економічна правда.

Реклама: