Виробник сільгосптехніки CNH Industrial продав свій бізнес у Росії

Четвер, 20 квітня 2023, 15:15 -
 
getty images

Британський виробник сільгосптехніки CNH Industrial, якому належать компанії Case та New Holland, оголосив про продаж своїх активів у РФ на загальну суму близько 60 млн доларів.

Про це йдеться в офіційній заяві компанії.

"Це слідує за заявою компанії в березні 2022 року про призупинення поставок на цей ринок. До сьогоднішнього дня виплата заробітної плати працівникам та інші адміністративні витрати в Росії були належним чином гарантовані.

До березня 2022 року компанія мала офіс у Московській області, через який керувала імпортом і дистрибуцією своєї продукції в Росії, регіональною господарською діяльністю та комерційним фінансуванням. До складу компанії входили заводи з виробництва сільськогосподарської техніки та знарядь, будівельної техніки, а також склад запасних частин. На цих підприємствах працювало близько 200 співробітників", - розповіли в CNH Industrial.

Реклама:

За фінансовий рік, що закінчився у 2021 році, останній повний рік діяльності, доходи російських підприємств склали близько 380 мільйонів доларів, що становить 2% від консолідованого доходу компанії у 2021 році, додали в компанії.

Протягом кварталу, що закінчився 31 березня 2022 року, CNH Industrial зафіксувала витрати в розмірі $71 млн, пов'язані зі списанням активів, створенням резервів під фінансову дебіторську заборгованість та оціночних резервів під відстрочені податкові активи. За оцінками компанії, додаткові витрати до оподаткування у зв'язку з продажем активів становитимуть приблизно $20 млн.

Економічна правда

Реклама:
Реклама: