Укрпошта отримала майже півсотню нових вантажівок: придбала у лізинг

Понеділок, 10 квітня 2023, 17:59 -

Автопарк національного поштового оператора Укрпошта поповнився 44 вантажівками ISUZU NQR 90 з вантажопідйомністю 4,53 тони кожна - вони придбані на умовах фінансового лізингу від банку "ПУМБ".

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

"Нові автівки замінять втрачені та пошкоджені машині під час війни, аби Укрпошта мала змогу продовжувати свою роботу. Перші автомобілі з партії вже забезпечують перевезення поштових відправлень у Херсонській та Миколаївській областях.

Незабаром автопарки інших дирекцій по всій Україні також поповняться новенькими автомобілями", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Станом на зараз Укрпошта через війну Росії зазнала збитків на понад 34 млн євро. Приблизно 30% відділень не підлягають відновленню, втрачено частину автопарку. Проте якщо відсутність приміщення ми можемо компенсувати роботою пересувних відділень, то втрата машин, що перевозять відправлення по Україні, є критичною і потребує швидкої заміни.

Особливо зараз, коли крім безпосередньо поштових та логістичних послуг, які Укрпошта надає населенню, ми періодично задіяні у реалізації масштабних державних проєктів, на виконання яких також задіяні магістральні автівки. Тож важливість нових 44 машин важко переоцінити. Дякую нашим партнерам - банку ПУМБ за системну підтримку Укрпошти навіть в війну, і "Комтранскомплект" за якісні машини", - заявив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Нові вантажівки придбані на умовах фінансового лізингу від банку ПУМБ, 

Реклама:

Усі автомобілі мають гарантію на 36 місяців або 200 000 км пробігу, оснащені гідробортом, відеореєстратором, GPS-трекером та забезпечені технічним обслуговуванням на 200 000 км пробігу.

Економічна правда

Реклама: