"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Meta уріже бонуси для деяких співробітників та частіше оцінюватиме продуктивність - WSJ

Вівторок, 28 березня 2023, 16:04 -

Материнська компанія Facebook Meta Platforms планує знизити бонуси для деяких співробітників і частіше оцінювати продуктивність персоналу.

Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на внутрішню записку.

Співробітники, які отримали рейтинг "виправдав більшість очікувань" у своїх оглядах на кінець 2023 року, отримають менший відсоток бонусів і обмежених акцій, які мають виплачуватися в березні 2024 року.

Коефіцієнт премії для цього класу було скорочено до 65% з 85% раніше, Також компанія відновить оцінку продуктивності персоналу двічі на рік.

Реклама:

"Ми вносимо зміни в наш процес ефективності, беручи до уваги знання та відгуки за останній рік, одночасно оптимізуючи майбутнє. Ці зміни не пов’язані з реструктуризацією робочої сили", — сказав представник Meta у коментарі для Reuters.

14 березня компанія оголосила, що скоротить 10 тис робочих місць цього року в рамках другого раунду звільнень у рамках реструктуризації, яка призведе до скасування планів найму на 5 000 вакансій, згортання менш пріоритетних проектів і "згладжування" шарів середнього рівня управління, оскільки галузь готується до глибокого економічного спаду.

Реклама: