"Укрпошта" знижує тарифи на відправлення до Німеччини

Понеділок, 20 березня 2023, 13:41 -

Із 1 квітня українці зможуть відправляти посилки до Німеччини зі знижкою -60% від вартості.

Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти".

"Скористатися новими тарифами можуть як українці, чиї родичі чи друзі живуть в Німеччині, так і підприємці, які продають свої товари за кордон.

Тариф на найпопулярніші категорії посилок буде складати: вагою до 3 кг - 13,7 дол ( близько 500 грн) та вагою 7 кг - 21,6 дол ( близько 750 грн). Для легких відправлень продовжують діяти тарифи на дрібні пакети від 5,6 дол ( близько 205 грн)", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У цю вартість крім, власне, міжнародного перевезення, також включена вартість адресної доставки. Вартість доставки посилки розраховується лише за фактичну вагу без урахування об’ємної ваги, пояснили в компанії.

Відправити посилку можна з будь-якого відділення "Укрпошти" з доставкою в будь-який населений пункт Німеччини.

За кількістю відправлень з України Німеччина посідає третє місце після США та Великої Британії, уточнили в "Укрпошті".

Реклама:

"Оформити відправлення можна у поштових відділеннях Укрпошти та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку Укрпошти. Зазначимо: оформлюючи відправлення онлайн, кожен клієнт додатково отримує знижку – 3%.

Ознайомитися з оновленими тарифами можна за посиланням.

Німеччина стала 5 країною, на відправлення до якої діють спеціальні тарифи. Зокрема, в січні "Укрпошта" оголосила про зниження тарифів на доставку до Литви, Латвії, Естонії до -45%, та на -75% на пересилання посилок EMS з України в Польщу.

Економічна правда

Реклама: