PROMOTED

Депозити COMINBANK увійшли до п’ятірки кращих

П'ятниця, 17 березня 2023, 12:50 -
 
COMINBANK

Депозитна пропозиція від COMINBANK — "Максимальний дохід" — посіла 4 місце у ТОП-19 кращих депозитних програм в євро за даними сайту Bankchart.

Аналітики сайту дослідили депозитні пропозиції більш ніж 15 найбільших українських банків. 

В якому банку вигідніше оформити депозит в євро терміном на 3 місяця в березні-2023 (bankchart.com.ua)

Про поточну ситуацію з депозитами розповів Борис Рафалович, заступник Голови Правління COMINBANK:

"Навіть під час війни можна скористатися цікавими депозитними продуктами. Враховуючи такий інтерес, ми зробили два важливі кроки назустріч потребам громадян. По-перше, наші клієнти отримують відсотки за депозитами на рівні до 18,75% річних у гривні. (АТ "КОМІНБАНК" - Приватним особам | Депозити | Акція Максимальний дохід + (cib.com.ua) По-друге, багато клієнтів оформляють наші нові депозити "Вигідний курс": в межах 100 тис. грн. щомісяця кожен клієнт може придбати долар за курсом 37,3 грн. за умови розміщення такого вкладу строком від 3 міс. АТ "КОМІНБАНК" - Приватним особам | Депозити | Вигідний курс (cib.com.ua)

Нагадаю, що на період воєнного стану та три місяці після його закінчення в усіх банках діє 100-відсоткова гарантія держави за всіма вкладами фізосіб з урахуванням відсотків на час воєнного стану. Тому хвилюватися, що кошти втратяться не варто – кожен сьогодні має потребу допомогти "економічному фронту" розвиватися та водночас отримати від цього свій відсотковий дохід".

COMINBANK посів 20 позицію у рейтингу стійкості банків від порталу "Мінфін" (за минулий рік банк піднявся на 5 щаблів у даному рейтингу). Вибірка банків для рейтингу включає банки, які активно працюють на ринку роздрібних вкладів з об'ємом депозитів фізичних осіб понад 1 млрд грн. Даний рейтинг банків відобразив експертну думку про рівень привабливості депозитних продуктів банку як з точки зору стресостійкості фінустанови так і лояльності вкладників.

Варто додати, що на початку весни COMINBANK також підтвердив свій кредитний рейтинг на рівні uaAAА. 13 березня 2023 року рішенням рейтингового комітету Рейтингового агентства "Стандарт-Рейтинг" було оновлено довгостроковий кредитний рейтинг АТ "КОМІНБАНК" за національною шкалою на рівні uaААА.  Зазначається, що банк з рейтингом uaAАА характеризується найвищою кредитоспроможністю.

Оновлено рейтинг АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМІНБАНК" — standard-rating.com

В аналізованому періоді враховано і те, що Банк продовжує збільшувати свою присутність на українському ринку банківських послуг, відкриваючі нові відділення. Так, від початку війни COMINBANK відкрив в Україні 18 нових відділень.

ДОВІДКА
За даними аналітичної агенції FinClub COMINBANK увійшов до рейтингу "25 провідних банків України під час війни — 2022".

"Фінансовий клуб" нагородив лідерів банківського ринку (презентація) — Фiнансовий клуб (finclub.net)

Акціонерне товариство "КОМІНБАНК" (COMINBANK) — універсальний банк, зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року, свідоцтво про реєстрацію №219.  Банк здійснює свою діяльність на території України на підставі статуту та банківської ліцензії №186 від 11 листопада 2011 року та генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій №186-2 від 21 травня 2012 року. Кількість відділень банку станом на вересень 2022 року — 51 активно працюючих по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій. COMINBANK є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Свідоцтво_про_реєстр_НБУ.PDF (cib.com.ua)

Власником 100% акцій банку є Стефан Пол Пінтер - засновник та виконавчий директор приватної інвестиційно-банківської та керуючої компанії GML Capital LLP (Лондон, Велика Британія).

АТ "КОМІНБАНК" (cib.com.ua)