У чотирьох областях через наслідки обстрілів діють мережеві обмеження – Укренерго

Субота, 11 березня 2023, 10:31 -

Станом на ранок суботи,11 березня, триває відновлення енергосистеми після 15 масованої ракетної атаки та 18 атаки дронами, мережеві обмеження діють на Житомирщині та в окремих регіонах Харківщини, Дніпропетровщини й Миколаївщини. 

Про це повідомляє пресслужба НЕК "Укренерго".

У Харкові після аварійного ремонту частково повернуто в роботу одну з теплових електростанцій та відновити роботу одного з об’єктів магістральних мереж НЕК "Укренерго". 

Наразі критична інфраструктура міста повністю заживлена. Робота продовжується над можливістю повного відновлення електропостачання міста та області.  

Реклама:

Складна ситуація залишається на Житомирщині, частина споживачів без електропостачання, діють графіки погодинних відключень.

Також є мережеві обмеження через наслідки обстрілів в окремих районах Дніпропетровщини та Миколаївщини. 

Рівень споживання у порівнянні з минулою суботою, 4 березня, знизився завдяки потеплінню. Відтак, наявних в системі обсягів виробленої електроенергії достатньо для покриття потреб всіх споживачів. 

Реклама:

Мережеві обмеження, які зараз застосовані в регіонах, викликані виключно пошкодженням енергетичної інфраструктури через ворожі ракетні обстріли 9 березня.  

Нагадаємо:

Внаслідок російських обстрілів української енергетичної інфраструктури у четвер, 9 березня, постраждали три теплоелектростанції ДТЕК Енерго.

Реклама: