Пляшка на перемогу: хто виграв вино за донати на автівки для Сил Оборони

Понеділок, 16 січня 2023, 19:30 -
 

"Українська правда" разом з Торгово-Промисловою палатою та Beykush Winery розіграла рідкісні вина від українських виноробів серед тих, хто підтримає збір на пікапи і джипи для Сил Оборони.

Кошти від конкурсу волонтери УП витратять на купівлю автівок. Як все це працює, можна почитати тут.

Українська виноробня з Миколаївщини – Beykush Winery – надала свої рідкісні екземпляри вина, які дісталися окремим щасливчикам з пожертувавачів. Цього разу ми розіграли три пляшки вина. Алгоритм обрав трьох переможців. 

Назар Лукавецький отримав лот №1Артанія Резерв 2014.

За легендою Артанією називали стародавню країну, що була розташована на землях Північного Причорномор'я. Вино з прекрасним потенціалом до витримки і представляє саме 2014 рік, якого немає в продажі з 2016 року. Це вино з колекції власника.

 

Сергій Майдуков отримав Лот №2 Loca Deserta 2019.

Належить до історичної серії вин "Бейкуш. Loca Deserta латинецею, або Дике Поле – традиційна назва чорноморських  степів у XVI-XVII ст. Вино червоне, сухе. Сорти – Мерло, Каб Сов, Темпранільо, Каб Фран, Рубін, Піно нуар, витримка 30 місяців в діжках.

 

Олександр Баранчук отримав лот №3 Beresagne Rose 2015.

Серія цих вин отримала свою назву від Березанського лиману, що омиває мис Бейкуш. Ігристе, брют. 70% Піно Нуар,15% Пінот Грі та 15%Темпранільо. 60 місяців витримки на осаді в пляшці, традиційна технологія.

 

Якщо ж ви хочете ближче познайомитись з вином Beykush Winery, тут сайт виноробні, на якому ви можете замовити все, чого ваша душа забажає.

Раніше ми уже розігрували вино іншого українського виробника - "СлиВино". Незабаром готуємо розіграш вин від Stakhovsky Wines, виноробні українського тенісиста Сергія Стаховського.

Україна – понад усе! Українському вину – бути!