Донати на автівки для Сил Оборони: хто виграв вино від Бейкуш

Понеділок, 16 січня 2023, 21:30 -
 

"Українська правда" разом з Торгово-Промисловою палатою та Beykush Winery розіграла рідкісні вина від українських виноробів серед тих, хто підтримає збір на пікапи і джипи для Сил Оборони.

Кошти від конкурсу волонтери УП витратять на купівлю автівок. Як все це працює, можна почитати тут.

Українська виноробня з Миколаївщини – Beykush Winery – надала свої рідкісні екземпляри вина, які дісталися окремим щасливчикам з пожертувавачів. Цього разу ми розіграли три пляшки вина. Алгоритм обрав трьох переможців. 

Назар Лукавецький отримав лот №1Артанія Резерв 2014.

За легендою Артанією називали стародавню країну, що була розташована на землях Північного Причорномор'я. Вина цієї серії відповідають французькій концепції "замкових вин", після року витримки визначається асамбляж "вина замку". Кращі бочки залишаються на додаткову витримку і ще через пару років випускаються як "кюве престиж". Вино з прекрасним потенціалом до витримки і представляє саме 2014 рік, якого немає в продажі з 2016 року. Це вино з колекції власника.

 

Сергій Майдуков отримав Лот №2 Loca Deserta 2019.

Належить до історичної серії вин "Бейкуш. Loca Deserta латинецею, або Дике Поле – традиційна назва чорноморських  степів у XVI-XVII ст. Вино червоне, сухе. Сорти – Мерло, Каб Сов, Темпранільо, Каб Фран, Рубін, Піно нуар, витримка 30 місяців в діжках.

 

Олександр Баранчук отримав лот №3 Beresagne Rose 2015.

Серія цих вин отримала свою назву від Березанського лиману, що омиває мис Бейкуш. Ігристе, брют. 70% Піно Нуар,15% Пінот Грі та 15%Темпранільо. 60 місяців витримки на осаді в пляшці, традиційна технологія.

 

Якщо ж ви хочете ближче познайомитись з вином Beykush Winery, тут сайт виноробні, на якому ви можете замовити все, чого ваша душа забажає.

Раніше ми уже розігрували вино іншого українського виробника - "СлиВино". Незабаром готуємо розіграш вин від Stakhovsky Wines, виноробні українського тенісиста Сергія Стаховського.

Україна – понад усе! Українському вину – бути!