"Нумо Спільно": український додаток для пошуку "своїх" за кордоном тримається в топі AppStore

Середа, 5 жовтня 2022, 16:44 -

Мобільний додаток "Нумо Спільно" для українців, що виїхали під час війни закордон та шукають своїх співгромадян для спілкування, ввійшов у топ AppStore в категорії Lifestyle.

Про це повідомила команда розробників.

"Нумо спільно" заснували Ігор П’ятницький і Влад Буйвол на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, коли рідні Ігоря та Влада, які поїхали до Європи, стикнулись з проблемою пошуку там українців. 

Мета застосунку – допомогти українцям в Іспанії, у Франції, у Німеччині чи будь-якій іншій країні Європи швидше знаходити "своїх", знайомитися, допомагати один одному і шукати друзів. 

Реклама:

У програмі також можна створювати теми для обговорення, ділитись своїм досвідом життя закордоном або переймати досвід інших. Та знайти події, які відбуваються у вашому місті, або створити власний захід та запросити співгромадян відвідати його.

На сьогодні додаток завантажили вже більше 5 тисяч користувачів, другий тиждень програма тримається в топі AppStore в категорії Lifestyle. 

"Бути частиною спільноти рідних по духу, з якими цікаво і безпечно – це ті речі, які допомагають у скрутні часи. І не важливо, де ти є, в України чи Європі", – пояснив Ігор П’ятницький.

Реклама:

В подальшому розробники планують розширити можливості додатку, зокрема додати функцію створення комʼюніті за інтересами, а також перелік можливостей для працевлаштування та заробітку закордоном. 

Користування застосунком безкоштовне, завантажити його можна як на iOS, так і на Android.

 
Нумо Спільно



Реклама: