Пошкодження енергетичних об’єктів внаслідок ранкових ударів можуть перевищити атаки 10-12 жовтня 

Субота, 22 жовтня 2022, 12:55 -

Ранкові удари, 22 жовтня, об’єктів критичної інфраструктури західних регіонів України завдали пошкоджень, які можуть перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня. 

Про це повідомляє пресслужба "Укренерго" в Telegram.

"Ремонтні бригади НЕК "Укренерго" приступлять до відновлення щойно рятувальники  ДСНС ліквідують наслідки ракетних влучань. Спеціалісти "Укренерго" вживають всіх заходів для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіонах, які наразі залишилися без світла", – йдеться в повідомленні. 

Відповідно, диспетчери "Укренерго" прийняли рішення про обмеження енергопостачання в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях. Обмеження вводяться для стабілізації навантаження на мережі та уникнути повторних аварій. 

Реклама:

В "Укренерго" звертаються до споживачів, з проханням ощадливо споживати електроенергію впродовж всього дня та особливо в пікові години споживання - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо:

У зв’язку зі зростанням споживання електроенергії у регіоні з ранку суботи вимушено розпочалися тимчасові стабілізаційні відключення за розробленим графіком.

Реклама:

Реклама: