За тиждень російських обстрілів Житомиробленерго понесло щонайменше 2,5 мільйона збитків

Середа, 19 жовтня 2022, 17:38 -

Житомиробленерго внаслідок атак російських військ з 10 по 18 жовтня зазнав мінімум 2,5 мільйона гривень збитків.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Фахівці "Житомиробленерго" роблять все, щоб відновити безперебійну роботу електромереж, які постраждали від ударів росіян", - заявив акціонер власника обленерго - групи компаній VS Energy - Віліс Дамбінс.

У компанії додали, що після ударів ракетами досі відчувається дефіцит електричної потужності, тож змушені застосовувати тимчасові відключення.

Реклама:

"Насамперед ми підключаємо до резервної енергії критичну інфраструктуру - ЗСУ, лікарні, пологові будинки", - прокоментував голова правління компанії Олексій Шекета.

І оскільки дефіцит пропускної потужності збережеться ще деякий час, питання зниження споживання е/е залишається актуальним, щоб уникнути навантаження мереж. Зокрема, споживачів закликали поставитись відповідально до цієї ситуації та знизити навантаження на електромережу з 06:00 до 09:00 та з 17:00 до 23:00.

Нагадуємо:

Реклама:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з 10 жовтня внаслідок російських ударів було зруйновано 30% електростанцій - це спричинило масові відключення електроенергії по всій країні.

Реклама: