Лівий берег Києва частково був без світла через аварію: електропостачання вже відновили

Середа, 19 жовтня 2022, 16:55 -

У Дарницькому районі Києва сталося аварійне відключення світла - фахівці ДТЕК Київські електромережі вже виїхали на енергооб’єкт для з’ясування причин. Згодом в компанії повідомили, що оперативно відновили електропостачання.

Про це повідомили в ДТЕК Київські електромережі у Facebook о 16:00.

"Ми ліквідовуємо порушення в мережах Лівого берега столиці.

У зв'язку з порушенням в роботі мереж ДТЕК Київські електромережі сталося аварійне відключення електропостачання мешканців Дарницького району.

Реклама:

Фахівці компанії вже виїхали на енергооб’єкт для з’ясування причин. Енергетики проводять обстеження та докладають всі необхідні зусилля, щоб відновити електропостачання для жителів міста", - йдеться у повідомленні.

"Як тільки причини будуть з’ясовані, ми зможемо зорієнтувати наших клієнтів про час відновлення електропостачання", - заявила компанія.

У коментарях до допису у компанії запитали, який орієнтований час відновлення електропостачання в Дарницькому районі, вул. Срібнокільська, 8.

Реклама:

"Аварійне відключення орієнтовно до 19-00. Приносимо вибачення за незручності", - відповіли в компанії.

Оновлено

Згодом в компанії повідомили, що оперативно відновили електропостачання Лівого берега столиці.

"Протягом години наші фахівці ліквідували порушенням в мережах, через яке сталося аварійне відключення електропостачання мешканців Дарницького району", - йдеться у повідомленні.

"Світло повернули в оселі близько 40 000 тисяч родин у Києві.

Енергетики протягом години ліквідували порушенням в мережах, через яке сталося аварійне відключення електропостачання мешканців Дарницького району", - додали в ДТЕК.

Зазначається, що причиною стала аварія на одному з об’єктів силового трансформатора.

Економічна правда

Реклама: