Росія завдала удару по об'єкту енергетичної інфраструктури на Київщині: можливі віялові відключення

Субота, 15 жовтня 2022, 10:47 -

Унаслідок ранкових повітряних атак держави-терориста об‘єкт енергетичної інфраструктури на Київщині зазнав тяжких руйнувань.

Про це повідомляє пресслужба "Укренерго" в Telegram.

"Сьогодні ворог здійснив черговий варварський напад на критичну інфраструктуру. В результаті об‘єкт енергетичної інфраструктури на Київщині зазнав тяжких руйнувань. Спеціалісти НЕК "Укренерго" вже працюють, щоб відновити надійність енергоживлення Києва та центрального регіону", – йдеться в повідомленні. 

Додається, що диспетчерський центр "Укренерго" у разі необхідності може застосувати графіків аварійних відключень, і просить слідкувати за повідомленнями обленерго (операторів систем розподілу). 

Реклама:

Також просять споживачів ощадливо споживати електроенергію, особливо з 17:00 до 23:00 години. Не використовувати енергоємні електроприлади, вимикати зайве освітлення, перенести прання на нічні години, оскільки відповідні заходи дають можливості якомога швидше стабілізувати ситуацію і провести необхідні відновлювальні роботи.

Нагадаємо:

Близько 30% енергетичної інфраструктури України з понеділка 10 жовтня було уражено російськими ракетами, заявив у вівторок міністр енергетики України Герман Галущенко.

Реклама:

Реклама: