"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Українські стартапи зможуть отримати гранти на 10 тисяч доларів від Mastercard: умови

Четвер, 8 вересня 2022, 15:59 -

Компанія Mastercard заявила, що відкриває набір заявок на участь у програмі Start Path Ukraine та анонсує гранти у розмірі $10 000 для обраних стартапів.

Про це повідомляється в офіційному прес-релізі.

Ініціатива Start Path Ukraine розроблена спеціально для українських фінтех-компаній і підприємців та покликана надати їм можливість зростати та сприяти відновленню економіки України, кажуть в компанії.

Ініціатива передбачає підтримку п’ятьох українських стартапів, які протягом шести місяців матимуть доступ до ресурсів, менторського супроводу і можливостей нетворкінгу з провідними експертами.

Реклама:

Крім того, кожен з п’яти стартапів-учасників програми отримає грант у 10 000 доларів США.

Ініціатива, анонсована на фінтех-події Money 20/20 Europe в Амстердамі, реалізується за підтримки Національного Банку України та Міністерства цифрової трансформації України. 

"Протягом багатьох років Mastercard є надійним партнером для фінтех-компаній, надаючи їм широкі можливості для масштабування та зростання.

Реклама:

Ми віримо, що сьогодні українські фінтехи, стійкі та інноваційні, здатні зробити важливий внесок у відновлення економіки України, і ми незмінно підтримуватимемо їх на цьому шляху", – зазначає генеральна директорка Mastercard в Україні та Молдові Інга Андреєва.

Хто може подати заявку?

Ініціатива Start Path Ukraine орієнтована на українські фінтехи, які працюють у таких напрямах:

  • "зелене" та стале фінансування,
  • фінансовий менеджмент,
  • кредитування,
  • продукти та рішення для МСБ,
  • інноваційні платежі та послуги,
  • відкритий банкінг,
  • віддалена ідентифікація та верифікація,
  • CBDC і криптовалюти,
  • фінансова грамотність,
  • клієнтська підтримка,
  • кібербезпека та захист даних, а також в інших сферах фінтеху.

Як подати заявку?

Щоб подати заявку на участь у програмі Start Path Ukraine, треба перейти за посиланням. Набір заявок завершується 20 жовтня.

П'ять учасників, відібраних для участі у програмі, будуть оголошені пізніше цього року, кажуть в Mastercard.

"Нова ініціатива Start Path Ukraine є продовженням поточної стратегії Mastercard, що спрямована на підтримку українців та економіки України.

Вона включає стратегічне партнерство з банками задля забезпечення стійкості їхньої інфраструктури завдяки впровадженню хмарних рішень; програму Digital First для мобільного банкінгу з опціональним відкриттям фізичної картки; співпрацю з торговими партнерами для розширення безготівкових сервісів та партнерство з іншими організаціями з метою спрощення фінансових операцій між фізичними особами на території країни", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Реклама: