Мережа WOG почала приймати оплату за пальне криптовалютою

Понеділок, 26 вересня 2022, 13:53 -
 
WOG

Мережа АЗК WOG стала партнером блокчейн-екосистеми Binance та запустила можливість оплати за пальне криптовалютою через Binance Pay.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

"Розрахунок криптовалютою став ще одним альтернативним інструментом для оплати пального. Ним можна скористатися при безконтактному розрахунку за допомогою сервісу WOG PAY у застосунку PRIDE. Інтеграція реалізована у партнерстві з SettlePay", – зазначили в мережі.

Для оплати криптовалютою за допомогою Binance Pay клієнтам WOG потрібно зробити два кроки:

Реклама:
  • обрати покупку пального через систему WOG PAY у застосунку PRIDE;
  • серед запропонованих способів оплати на колонці обрати Binance Pay та підтвердити оплату у мобільному застосунку Binance.

"Наша команда працює над тим, щоб пропонувати клієнтам інноваційні продукти та сервіси… Підключення опції з оплати криптовалютою Binance Pay розширить цю лінійку", – зазначив директор Дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG Олег Кушіль.

Binance Pay – безконтактна технологія оплати криптовалютою, що підтримує понад 50 криптовалют і дозволяє всім зареєстрованим користувачам Binance здійснювати миттєві покупки у криптовалюті, розраховуватись за послуги, отримувати та надсилати криптовалюту по всьому світу. 

Економічна правда

Реклама:
Реклама: