"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За липень Укрпошта виплатила ще 10 мільйонів пасажирам евакуаційних потягів

Вівторок, 9 серпня 2022, 09:20 -

У липні 4,5 тис українців, які евакуювалися з зони проведення бойових дій, отримали через Укрпошту грошову допомогу від держави - компанія виплатила10,4 млн грн для пасажирів евакуаційних потягів з Покровська та Запоріжжя. 

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Зазначається, що виплати проводилися у приміщеннях залізничних вокзалів Львову, Дніпра, Олександрії та Кропивницького. Майже 70% усіх виплат за липень було здійснено в Львові.

"Тимчасові міні-відділення, які Укрпошта облаштувала в травні в приміщення центральних залізничних вокзалів міст, куди найбільше евакуюються Українці зі Сходу та Півдня України, працюють в рамках спільного проєкту з Укрзалізницею, Офісом Президента, Міністерством інфраструктури, Міністерством соціальної політики та Міністерством цифрової трансформації.

Реклама:

До моменту прибуття чергового евакуаційного потягу Укрпошта організовує видачу коштів згідно із відомостями, які формують під час рейсу працівники Укрзалізниці. З початку проекту працівники Укрпошти прийняли пасажирів 155 потягів", - пояснили в компанії.

В рамках ініціативи Укрпошта вже виплатила близько 30 млн грн грошової допомоги більш як 12 тис пасажирам евакуаційних потягів.

Економічна правда

Реклама:

Реклама: