SoundCloud скорочує близько 20% команди в усьому світі: причини

П'ятниця, 5 серпня 2022, 18:55 -

Стримінговий сервіс SoundCloud скорочує близько 20 відсотків своєї робочої сили в усьому світі.

Про це пише The Verge.

Генеральний директор SoundCloud Майкл Вайсман повідомив співробітникам у службовій записці, що це здебільшого пов'язано з поточним економічним кліматом.

Співробітникам, які підпадають під звільнення, повідомлять протягом наступних кількох днів.

Реклама:

"Сьогоднішні зміни позиціонують SoundCloud у довгостроковій перспективі та ставлять нас на шлях стабільної прибутковості", - написав Вайсман у записці.

"Ми вже почали приймати зважені фінансові рішення в усій компанії, і тепер це стосується скорочення нашої команди", - додав він.

У заяві для Billboard представник SoundCloud підтвердив цю новину.

Реклама:

У 2017 році SoundCloud звільнила близько 40 відсотків своєї робочої сили, посилаючись на те, що це необхідно для "довгострокового незалежного успіху компанії".

У березні 2021 року компанія запровадила нову систему виплат, яка розподіляє кошти, сплачені підписниками чи рекламодавцями між виконавцям, яких шанувальники вибирають для трансляції.

SoundCloud - ще одна з багатьох технологічних компаній, які нещодавно оголосили про звільнення (Tesla, Substack, Coinbase і OpenSea тощо) або змінили плани найму.

У червні Spotify заявив, що скоротить найм на 25 відсотків і "оцінить" "зростання штату" компанії.

Інші компанії, такі як Google, Twitter і Meta, також нещодавно оголосили про уповільнення та заморожування найму, тоді як Apple, як повідомляється, має намір сповільнити найм у 2023 році.

Економічна правда

Реклама: