Twitter шукає докази спроб Маска зірвати фінансування угоди на 44 мільярди доларів

Середа, 3 серпня 2022, 11:35 -

Twitter намагається знайти докази того, що мільярдер Ілон Маск намагався зірвати фінансування угоди щодо придбання соцмережі за 44 млрд доларів та вивчає його мотивацію щодо відмови від угоди.

Про це пише Reuters.

Зазначається, що цього тижня Twitter надіслав кілька повісток світовим банкам, таким як Morgan Stanley, співінвесторам угоди, включаючи філію Brookfield Asset Management Inc, і радникам Маска.

Morgan Stanley відмовився від коментарів. Brookfield не відразу відповів на запит про коментар. Зв’язатися з представниками Маска та Twitter агентству не вдалося.

Реклама:

"Повістки вимагають документів і повідомлень, що стосуються угоди, її фінансування, будь-якої інформації про "ботів", або підроблені облікові записи Twitter", - йдеться у повідомленні.

У Twitter також шукають інформацію, що кредитори, інвестори та радники говорили один одному про поведінку Маска після того, як він підписав угоду наприкінці квітня.

"Вони підозрюють, що за лаштунками він змовлявся зірвати все", - сказав Майнор Майерс, професор Школи права UConn.

Реклама:

Теодор Кіттіла, корпоративний судовий юрист із Делавера, сказав, що Twitter намагається визначити, що Маск говорив приватно, коли публікував твіти про те, що він стурбований ботами та фейковими акаунтами в Twitter.

Нагадаємо:

Суддя Канцелярського суду Делаверу (США) Кетлін МакКормік оприлюднила офіційний розклад судового розгляду щодо позову Twitter проти Ілона Маска за спробу розірвати угоду про купівлю компанії за 44 млрд дол.

Суд у Делавері (США) вирішив провести прискорений розгляд через відмову Ілона Маска від купівлі Twitter за 44 млрд доларів - він пройде у жовтні та триватиме п'ять днів.

Twitter подав до суду на генерального директора Tesla, мільярдера Ілона Маска, щоб змусити його завершити придбання соціальної медіа-компанії за 44 мільярди доларів.

Bloomberg анонсував, що Twitter подасть до суду на Маска за відмову від покупки соцмережі.

9 липня стало відомо, що Ілон Маск розриває угоду на 44 млрд  доларів на купівлю Twitter.

 Маск стверджує, що має право вийти з угоди, оскільки Twitter не надав йому достатньо інформації про бізнес компанії.

Адвокати Маска звинуватили Twitter у тому, що він "не надав або відмовився" передати інформацію, яка допомогла б Маску та його команді встановити справжню кількість ботів або спам-акаунтів на платформі соціальної мережі.

Економічна правда

Реклама: