PROMOTED

Що нового очікуємо від iPhone 14 у вересні та що вже відомо

Понеділок, 29 серпня 2022, 10:00 -
 
iPhone 14

Незабаром користувачі побачать новий iPhone 14. Згідно з чутками, дата виходу Айфон 14 — 7 вересня 2022 року. Фахівці Stylus підготували статтю про те, що відомо про новий флагман Apple на сьогодні.

Яким буде iPhone 14

Імовірно, модельний ряд виглядатиме так:

  • iPhone 14;
  • iPhone 14 Max;
  • iPhone 14 Pro;
  • iPhone 14 Pro Max.

Очевидно, лінійки Mini вже не буде. Форма смартфонів залишиться незмінною: прямокутник з плоскими гранями і закругленими кутами. Буде невелика різниця в дизайні. Інсайдери повідомляють, що лінійки Айфон 14 і Макс матимуть тильну скляну глянсову панель, а моделі Про та Про Макс — матову. Користувачам, найімовірніше, запропонують нові відтінки корпусу. Bloomberg повідомляє, що до списку стандартних кольорів додадуть фіолетовий відтінок. Зазначимо, що найпопулярнішим у 13 лінійці був синій колір, який планують забрати.

Імовірно, iPhone 14 Pro буде без чубчика. Замість нього будуть два маленькі круглі вирізи під датчики і фронтальну камеру. Можливо, таке рішення отримає і модель Pro Max.

 
iPhone 14

Продуктивність та оснащення

Айфон 14 і 14 Макс матимуть дисплеї діагоналлю 6,1 дюйма, а Про і Про Макс — по 6,7 дюймів. Базових два смартфони працюватимуть на основі минулорічних процесорів A15. Це непоганий чіп із гарною продуктивністю. Таке рішення компанія прийняла, щоб вирівняти різницю в ціні. Так як при встановленні нових процесорів ціна за базову конфігурацію була б непристойно високою. Топові моделі отримають процесор A16, який обіцяють зробити ще потужнішим, швидшим і енергоефективнішим.

Також інсайдери повідомляють, що Айфон 14 отримає оперативну пам'ять на 2 Гб більше, ніж у Айфон 13. У результаті обсяг ОЗП становитиме 6 Гб. Обсяг вбудованого сховища залишиться на колишньому рівні та становитиме:

  • 128 Гб;
  • 256 Гб;
  • 512 Гб;
  • 1 Тб.

Плюс аналітики вважають, що компанія покращить основну камеру. Очікується, що замість одного 12-мегапіксельного об'єктиву встановлять потужну лінзу на 48 Мп. Це покращення стане можливим завдяки тому, що компанія планує відмовитися від закупівлі готових об'єктивів та почати збирати камери для своїх пристроїв самостійно.

Яка буде автономність

Кожен новий iPhone має приріст автономності. Це необхідно для забезпечення стабільної та комфортної роботи. Так як пристрій оснащений потужним процесором і яскравим дисплеєм, збільшення ємності акумулятора неминуче. У витоках інформації йдеться про те, що новий Айфон підтримуватиме 30-ватну зарядку, що вважається досить значним оновленням. Є дані про те, що старша лінійка втратить порт Lightning, а зарядка підтримуватиметься лише бездротова.

Ціна iPhone 14

Імовірна ціна iPhone 14 стартуватиме від $799. Також ціна залежатиме від бажаного обсягу пам'яті. Модель Max буде коштувати від $899, Pro — від $1099, а за старшу лінійку доведеться віддати від $1199. Оформити попереднє замовлення на новинку вже можна на сайті Stylus.ua. Про всі подробиці доставки та оплати можна дізнатися у консультантів інтернет-магазину.