PROMOTED

WOG сфокусувався на благодійних проєктах, що рятують життя

Понеділок, 22 серпня 2022, 09:00 -
 
WOG

Сьогодні чимало українців та бізнесів спрямовують ресурси на підтримку держави. Кожен на своєму фронті докладає чимало зусиль для  наближення перемоги. Компанія WOG визначила для себе два приорітетиПерший - забезпечення країни пальним, що дозволяє бізнесу та транспорту критичної інфраструктура працювати, а захисникам бути мобільними. Другий – підтримка ініціатив, де кожен літр пального рівноцінний збереженим життям.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії WOG сфокусувався на підтримці тих, хто рятує життя – вивозить поранених військових з гарячих точок, цивільних та маломобільних людей – із зон активних бойових дій; рятує дітей, які постраждали внаслідок війни.

Компанія зосередилася на забезпеченні пальним тих, хто його найбільш потребує: автомобілів медичного батальйону "Госпітальєри", парамедики якого щодня рятують десятки життів захисників на фронті; "Центру спасіння життя", волонтери та парамедики якого евакуюють цивільних та поранених військових; мережі "Елеос-Україна" (працює під патронатом ПЦУ), яка вивозить цивільне населення із зон активних бойових дій.

 
Сергій Дмитрієв

"Ризикуючи, наші волонтери щоразу їдуть в бойові точки, щоб врятувати десятки життів. Іноді вивозять людей прямо з-під бомбардувань. Населені пункти Київської, Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської і Харківської областей – географія наших евакуаційних рейсів. Коли мені зателефонували з WOG та запропонували підтримати пальним, я дуже зрадів. Тому що кожні 100 л дизелю чи бензину – це десятки врятованих життів", - розповів отець Сергій Дмитрієв, священник, капелан, керівник громадської організації "Елеос-Україна".

"Тільки для заправки волонтерського транспорту з початку повномасштабної війни ми передали понад 30 000 л пального. Уявіть, лише "Центр спасіння життя" та мережа "Елеос-Україна" сумарно змогли подолати 71 тис. км, зробити понад 2500 евакуаційних рейсів та врятувати більш ніж 5000 життів.Ми впевнені, що запорука надійного тилу – це консолідація суспільства, благодійних фондів, волонтерських організацій та бізнесу. Так, 12 серпня спільно з Благодійним фондом Сергія Притули запустили проєкт "Добробонуси". Його мета – зібрати 2 500 000 грн на три спеціалізовані евакуаційні машини швидкої допомоги для підрозділів Збройних Сил України. Ці авто допоможуть врятувати життя захисників, які були поранені під час бою", - зазначив директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський.

 
Геннадій Карлінський

Також компанія фокусується на ініціативах, спрямованих на порятунок життя дітей. Цей напрямок є пріоритетним для WOG вже більше 16 років. Цьогоріч акцент зроблений на дітях, які постраждали від війни. У травні спільно з Укрзалізницею та БФ "Твоя опора" WOG запустив в поїздах Інтерсіті проєкт "Твори добро", в межах якого кожні дві гривні від вартості гарячих напоїв компанія спрямовує на допомогу дітям. Перші результати не забарились – адресна допомога необхідними ліками надіслана до Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні, яка приймає маленьких пацієнтів з осколковими травмами.

У липні стартувала "Дорога добра" – проєкт з історією, який WOG реалізовує шістнадцятий рік поспіль. Традиційним його атрибутом є фіолетові горнятка з єдинорогами, в які впродовж дії проєкту можна замовити напої. Цьогоріч головна мета залишається незмінною – рятувати та лікувати. 2,5 млн грн, що планується зібрати в межах "Дороги добра", підуть на лікування дітей, які постраждали від війни.

Проєкти "Твори добро", "Дорога добра", "Добробонуси" є синергією бізнесу, благодійного фонду та клієнтів мережі АЗК WOG, завдяки якій ті, хто рятують життя, отримають таку важливу для них допомогу та зможуть зробити більше добрих справ.

Допомога в порятунку життів – ключовий, але не єдиний напрямок благодійної діяльності WOG. Компанія також закупила спорядження та обладнання для ТРО, підтримує ініціативи регіональних благодійних фондів, закупила спеціальне обладнання для ЗСУ, що  дозволить посилити північні кордони України. Обсяг такої допомоги перевищив 10 млн грн.

Щомісяця WOG запускає нові ініціативи, що мають на меті врятувати ще більше життів.