ФАО допоможе у зберіганні чверті необхідного українцям зерна

Вівторок, 16 серпня 2022, 11:17 -
 
пресслужба Міністерства аграрної політики

Сільськогосподарська та продовольча організація ООН (ФАО) планує забезпечити зберігання понад 4 мільйонів тонн зерна, що становить 25% від загальнонаціональної потреби.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства аграрної політики.

ФАО співпрацює з Мінагрополітики над реалізацією Стратегії щодо підтримки зберігання зерна для вирішення поточного дефіциту зерносховищ в Україні. Мета стратегії полягає в наданні аграріям необхідного обладнання для зберігання зерна протягом 2022-2023 років. 

"Спільно з Міністерством агрополітики ФАО впроваджує Стратегію щодо зберігання зернових, відповідно до якої ФАО планує забезпечити зберігання 4.07 млн тонн зерна, що становить 25% від загальнонаціональної потреби. 

Реклама:

Ми вже завершили тендер і визначаємо потенційних постачальників для закупівлі рукавів для зберігання зернових із допоміжним обладнанням, а також модульних зерносховищ" – розповів голова офісу ФАО в Україні Пʼєр Вотьє.

Він додав, що однією з важливих вимог для отримання обладнання для тимчасового зберігання буде реєстрація в Державному аграрному реєстрі".

Нагадуємо:

Реклама:

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Канади розпочала проєкт на суму 52 мільйони канадських доларів (40 млн дол США) для розв’язання проблеми дефіциту зерносховищ в Україні.

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO) оголосить тендер на закупівлю обладнання для тимчасового зберігання зерна нового українського врожаю.

Економічна правда

Реклама: