УП та DW Akademie запрошують на тренінг для ЗМІ: Аграрний сектор у воєнний час

Понеділок, 25 липня 2022, 17:10
 
Головний редактор "Економічної правди" Дмитро Дєнков 

Відкрито реєстрацію на тренінг для журналістів "Аграрний сектор України: як він змінюється у воєнний час і як писати про нього доступно". Організатор "Школа економічної журналістики", спільний проєкт Deutsche Welle та "Української правди". 

Тренінг відбудеться 29 та 30 липня з 10:30 до 12:30 в онлайн-форматі. Автор курсу головний редактор "Економічної правди" Дмитро Дєнков.

Він розповість, зокрема про те, з чого складається український агросектор та хто є основними гравцями ринку, про дефіцит і неточність інформації про галузь в офіційних джерелах, а також про зміни в роботі агросектору, що сталися у зв’язку із війною.

Участь у тренінгу безкоштовна, кількість учасників обмежена.

Реклама:

Охочі взяти участь мають заповнити форму реєстрації до 27 липня включно. Відібрані учасники отримають підтвердження реєстрації

"Школа економічної журналістики" заснована у вересні 2017 року.

Восени 2020 року Школа успішно запустила онлайн-формат навчання.

Реклама:

Після початку повномасштабних воєнних дій в Україні викладачі "Школи економічної журналістики" розробили цикл тренінгів, які дають розуміння того, що відбувається в українському бізнесі та економіці під час війни.

Активності Школи спрямовані не лише на освіту журналістів, а й на створення дружньої спільноти випускників, які завжди можуть розраховувати на підтримку тренерів, організаторів та одне одного в реалізації своїх журналістських задумів та проєктів.

Реклама: