Митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску Львівщини

Вівторок, 28 червня 2022, 20:13 -

Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі на всіх пунктах пропуску та продовжила час оформлення автомобілів до 23:00, щоб скоротити час очікування в чергах.

Про це повідомляє пресслужба Державної митної служби.

Зазначається, що транспортні засоби пропускатимуть на територію України у всіх автомобільних пунктах пропуску. Крім того, у пунктах пропуску "Краківець – Корчова" і "Рава-Руська – Гребенне" збільшено кількість працівників митниці.

Також внесено зміни в графік роботи митного поста "Городок", де відбувається оформлення та реєстрація транспортних засобів.

Реклама:

"29 і 30 червня роботу підрозділів митного поста "Городок" (відділ митного оформлення №2, який розташований у м. Городок, і відділ митного оформлення №4 в с. Зимна Вода Львівської області) буде продовжено до 23:00, до початку дії комендантської години. І такий формат роботи триватиме до кінця червня", – повідомив в. о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков.

Нагадуємо:

В березні уряд скасував оподаткування автомобілів, які ввозять з-за кордону, аби пришвидшити ввезення автомобілів для потреб ЗСУ.

Реклама:

З 1 липня Кабмін повертає сплату ввізного мита та ПДВ для всіх, хто ввозить в Україну автомобіль з-за кордону.

Економічна правда

Реклама: