"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

McDonald’s може відкритися в Україні в серпні – Forbes

Четвер, 23 червня 2022, 14:55 -
 
Sergii Kharchenko/NurPhoto via Getty Images

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s може відновити роботу закладів у серпні.

Про це повідомив керівник одного з київських ресторанів на умовах анонімності виданню Forbes.

СЕО мережі Юлія Бадрітдінова не назвала строки відкриттів ресторанів і відмовилася коментувати перемовини з Міністерством зовнішніх справ.

Зараз McDonald’s працює над оновленням протоколів безпеки. Ресторани не працюватимуть під час повітряних тривог.

Реклама:

"Оновлення протоколів безпеки включає перегляд кожної нашої локації на предмет наявності поряд бомбосховищ. Коли звучить сигнал "повітряна тривога", ресторани терміново мають зачинятися, що само по собі є досить непростим процесом, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів", – повідомила Бадрітдінова.

Вона додала, що компанія планує відновити мережу постачань. Переважна більшість постачальників працюють, але через зруйновану інфраструктуру є певна категорія продуктів, які доведеться закупати в інших регіонах чи країнах. Наприклад, пакування, чи соки тривалого зберігання, соуси, тощо.

Нагадаємо, міністр зовнішніх справ Дмитро Кулеба повідомив, що кілька тижнів тому МЗС встановило зв’язок з українським офісом McDonald’s, а потім і з їхньою штаб-квартирою у США, аби відновити роботу ресторанів в Україні найближчим часом.

Реклама:
Реклама: