"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Зеленський призначив нового члена Ради НБУ: що про нього відомо

Вівторок, 21 червня 2022, 21:57 -
 
фото нбу

Президент Володимир Зеленський своїм указом призначив Ігоря Веремія членом Ради Нацбанку – він брав участь у делегації України до Тристоронньої контактної групи, працював в уряді Яценюка і займався економікою в Адміністрації Януковича.

Про призначення відомо з указу на сайті Офісу президента.

Як зазначила радниця голови Офісу президента Вікторія Страхова, у 2014 році Веремій був заступником міністра економіки (призначений у вересні 2014 року), а також брав участь у Тристоронній контактній групі для досягнення цілей мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Він представляв Україну у робочій підгрупі з соціально-економічних питань з червня 2019 року.

Крім того, до березня 2020 року він був позаштатним радником міністрів закордонних справ Вадима Пристайка та Павла Клімкіна – Веремій брав участь у консультаціях на Мінському переговорному майданчику. 

Реклама:

До міністерства, Веремій очолював Департамент економіки в Адміністрації експрезидента-втікача Віктора Януковича. На початку квітня 2012 року Веремій був призначений заступником п'ятого президента Петра Порошенка як голови Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі (МКМТ).

Нагадуємо:

Президент Володимир Зеленський підписав указ звільнити Олександра Петрика з посади члена Ради Національного банку у зв'язку із закінченням строку повноважень.

Реклама:



Реклама: