З НБУ звільняється директорка одного з департаментів

Понеділок, 30 травня 2022, 17:49 -

Ольга Шумик за власнив бажанням звільняється з посади директорки Департаменту методології регулювання діяльності небанківських фінансових установ НБУ.

Про це повідомляє пресслужба Нацбанку.

Зазначається, що Шуляк завершує роботу в НБУ з 7 червня.

У зв'язку з цим Нацбанк починає конкурсний відбір на посаду директора Департаменту методології регулювання діяльності небанківських фінансових установ.

Реклама:

До сфери відповідальності майбутнього очільника цього департаменту належатиме:

  • розроблення пропозицій до законодавчих актів України у сфері державного регулювання ринків небанківських фінансових послуг;
  • підготовка нормативно-правових та розпорядчих актів НБУ у сфері державного регулювання ринків небанківських фінансових послуг відповідно до законодавства України.

При цьому, обов’язки директора департаменту до призначення нового директора виконуватиме Сергій Савчук, заступник директора цього департаменту.

Департамент методології регулювання діяльності небанківських фінансових установ належить до вертикалі підпорядкування "Монетарна стабільність", куратором якого є заступник голови Національного банку Сергій Ніколайчук.

Ольга Шумик із 30 червня 2020 року працює в Нацбанку на посаді директора Департаменту методології регулювання діяльності небанківських фінансових установ.

Цей підрозділ було створено для забезпечення ефективного виконання функцій щодо регулювання ринків небанківських фінансових послуг, які НБУ отримав із 1 липня 2020 року від Нацкомфінпослуг у межах проєкту "спліт".

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Реклама: