Hyundai Motor Group інвестує понад 10 мільярдів доларів у США до 2025 року

Неділя, 22 травня 2022, 15:15 -

Південнокорейська Hyundai Motor Group інвестує понад 10 млрд доларів у СЩА до 2025 року: інвестиції, зокрема, стосуватимуться робототехніки та штучного інтелекту.

Про це пише Reuters із посиланням на заяву корпорації.

У компанії зазначили, що до 2025 року інвестують у США додаткові 5 млрд доларів, щоб посилити співпрацю з американськими компаніями в галузі передових технологій.

Інвестиції, про які було оголошено під час візиту Байдена, стосуються робототехніки, міської повітряної мобільності, автономного водіння та штучного інтелекту.

Реклама:

Під час зустрічі з президентом СЩА Джо Байденом, який завершує свій візит до Південної Кореї, голова Hyundai Motor Group Юйсан Чунг оголосив про рішення автовиробника побудувати новий завод із виробництва електромобілів та акумуляторів у Савані (штат Джорджія, США).

В об'єкт у Джорджії для виробництва електромобілів та акумуляторів планують інвестувати 5,5 млрд доларів.

"Завдяки новій інвестиції запланована загальна сума в США до 2025 року досягне приблизно 10 мільярдів доларів, що перевищує 7,4 мільярда доларів, про які було заявлено минулого року", - пише Reuters.

"Я впевнений, що цей новий завод у Джорджії допоможе нам стати лідером в американській автомобільній промисловості щодо створення високоякісних електромобілів для наших клієнтів у США", - додав голова Hyundai Motor Group Юйсан Чунг.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим та які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатись можна тут.

Реклама: