На кордоні України з Румунією з’являться нові пункти пропуску

Понеділок, 2 травня 2022, 21:53 -
 
фото держмитслужба

Кабінет міністрів схвалив розпорядження про відкриття двох пунктів пропуску на кордоні з Румунією: "Дяківці" та "Красноїльськ".

Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

Зазначається, що такий крок був нагальним з огляду на навантаження транспортних потоків та чисельне переміщення людей через пункти пропуску через військову агресію РФ проти України.

Схваленим розпорядженням, зокрема, передбачено, що після забезпечення Держмитслужбою та Держприкордонслужбою роботи відповідних підрозділів новостворені пункти пропуску будуть діяти наступним чином:

Реклама:
  • пункт "Дяківці" – для пішохідного та автомобільного сполучення (включаючи автобуси), крім вантажного, з постійним режимом функціонування і цілодобовим часом роботи;
  • пункт "Красноїльськ" – для пішохідного та автомобільного сполучення (до 3,5 тонни), крім вантажного, з постійним режимом функціонування і часом роботи з 8 до 20 години.

"Відкриття нових пунктів пропуску та пунктів контролю на українсько-румунському державному кордоні дозволить створити сприятливі умови для зменшення навантаження на існуючі пункти пропуску Чернівецької та Закарпатської областей в умовах воєнного стану", – додали у Мінфіні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: