Розвідка: В Росії зривається виробництво військових кораблів – немає ні грошей, ні компонентів

Субота, 9 квітня 2022, 18:21

Корабельні в Росії не можуть виробляти військові кораблі через нестачу іноземних комплектуючих та  важкого фінансового становища.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, опублікований лист підприємства на адресу МО РФ.

Через це корабельні опинилися у критичній ситуації з виконанням своїх контрактів на будівництво та обслуговування військових кораблів. 

Зокрема, "Восточная верфь" (Владивосток) має виконати державні замовлення на загальну суму 35 млрд рублів. Зокрема, на будівництво та постачання двох морських танкерів, двох малих ракетних кораблів, двох пересувних морських причалів, ремонт та сервісне обслуговування кораблів та катерів різних типів.

Реклама:

Втім, йдеться у листі військового представника МО РФ, яке опинилося у ГУР, стає зрозумілим, що на початок квітня 2022 року через скрутне фінансове становище всі роботи призупинено. 

Тепер на корабельні проводиться звільнення персоналу наполовину, а строки виконання контрактів зірвано. Саме підприємства готують до початку процедури банкрутства.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: