"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"У нас немає іншого виходу": виробник фарб Hempel йде з Росії

Четвер, 7 квітня 2022, 09:15 -

Данська компанія Hempel, що виробляє лакофарбові покриття, оголосила про те, що йде з російського ринку.

Про це йдеться у заяві компанії.

"Hempel A/S оголошує про остаточне закриття своєї діяльності в Росії. Рішення про вихід з'явилося після оголошення Hempel 1 березня про призупинення всіх видів діяльності в Росії.

Після стратегічного перегляду своєї присутності в Росії компанія вирішила розпочати контрольований вихід з Росії і розглядає різні сценарії. Hempel працює в Росії з 1996 року і налічує там 124 співробітника", - йдеться у заяві.

Реклама:

Раніше Hempel оголосила про припинення своєї діяльності в Росії, зокрема про припинення всіх поставок в РФ та з РФ, припинення прийому замовлень в Росії та завершення закриття виробництва в Ульяновську.

"Ми з глибоким сумом спостерігаємо, як продовжується війна в Україні. У березні ми призупинили нашу діяльність у Росії через дедалі складнішу торговельну ситуацію. Зараз ми прийняли рішення відійти від нашого бізнесу в Росії.

Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити майбутнє працевлаштування наших колег в Росії, і ми дякуємо їм за їх віддану службу Hempel. Наша увага продовжує зосереджуватися на підтримці та безпеці наших співробітників у регіоні, і, хоча ми шкодуємо про такий результат, ми вважаємо, що у нас немає іншого виходу", – заявив Ларс Петерссон, президент групи та генеральний директор Hempel.

"Hempel продовжує стежити за розвитком подій і завжди дотримується міжнародних правил і санкцій", - додали в компанії.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: