100 українських крафтових виробників отримають 100 тисяч доларів підтримки: хто може податись

Середа, 27 квітня 2022, 19:09 -

В Україні запускають проєкт допомоги українським виробникам під час війни Made in UA Support Project - 100 українських крафтових виробників отримають $100 тис як підтримку під час війни.

Ініціативу Made in UA Support Project запускають програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України", АТ "Укрпошта" та ГО TECHBUREAU за підтримки Дія.Бізнес, йдеться у пресрелізі.

У рамках проєкту 100 українських крафтових виробників, які готові залишатися в країні та шукають шлях для продовження діяльності, зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів.

Подача заявок на участь в проєкті стартує 27 квітня на платформі UAmadesupport.com і триватиме до 10 травня, кажуть організатори проєкту.

Реклама:

Брати участь у Made in UA Support Project можуть: 

  • Крафтові виробники фізичних товарів - декор для дому, одяг, меблі, іграшки, тощо
  • Українські юридичні особи: ФОП 2,3 групи або ТОВ
  • Підприємства, виробництво яких розташоване і залишиться в Україні. 

Відбір буде здійснюватися наступним чином: 

  • Подання заявок - з 27 квітня  до 10 травня
  • Впродовж 2 тижнів - до 24 травня ініціатори проєкту внутрішнім голосуванням оберуть 100 компаній, які отримають допомогу
  • Обрані компанії отримають інструкцію для отримання фінансової допомоги.

Фінансова допомога на одного підприємця складає $1000 (розмір кожної стипендії складатиме гривневий еквівалент $1000. Суму вказано без урахування податків).

Гроші можуть бути направлені на будь-які задачі для підтримки виробника: маркетинг, покращення презентації товарів, представлених в магазині, логістичні цілі, виробництво та ін. 

"Також учасники отримають додаткові призи від організаторів та партнерів.

"Укрпошта": 1-й - промокоди на 30 тис грн; 2-й - промокоди на 20 тис грн, 3-й - промокоди на 10 тис грн. Ще 8 проєктів отримають промокоди по 5 тис грн. Клієнти зможуть використати їх при відправці з відділень "Укрпошта" в будь-яку країну. 

Онлайн-платформа для підприємців Дія.Бізнес: 10 компаній отримають консультації з визначення пріоритетних ринків, а також огляди трендів e-commerce у релевантній ніші обраних ринків (середня вартість вказаних послуг на ринку – $1500)", - йдеться у повідомленні.

Перелік компаній, які отримають допомогу,  буде оголошений 24 травня 2022 року на офіційному сайті проєкту.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: