"Нова пошта" відновила доставку із закордонних інтернет-магазинів

Середа, 27 квітня 2022, 17:55 -

Компанія "Нова пошта Глобал" оголосила про відновлення постачання поштових відправлень із закордонних інтернет-магазинів.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Через сервіс NP Shopping українці знову можуть замовляти необхідні товари в закордонних інтернет-магазинах, у яких немає прямої доставки в Україну, та отримувати їх за своєю адресою, у будь-якому працюючому відділенні або поштоматі Нової пошти", - йдеться у повідомленні.

Наразі відновлено доставку замовлень із будь-яких інтернет-магазинів США, Німеччини, Франції, Іспанії, Великобританії, Польщі, Туреччини та Італії. 

Реклама:

Ведуться роботи, аби найближчим часом запустити доставку з Китаю, кажуть в компанії.

Вартість доставки залишилась сталою, як і до війни, і залежить від ваги посилки: чим більша вага - тим нижча вартість доставки. Точну ціну можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping. 

Як користуватися сервісом:

1. Зареєструйтеся на сайті https://npshopping.com/register/. В особистому кабінеті отримаєте адресу для шопінгу, яку використовуватимете при покупках.
2. Обирайте інтернет-магазин, переходьте за покупками, замовляйте товар онлайн і для доставки вказуйте отриману через NP Shopping адресу.
3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping реєструйте трекінг номер, отриманий в інтернет-магазині. Далі обирайте будь-яке відділення Нової пошти, поштомат або адресну доставку кур'єром.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: