Піратські копії з торрентів: у кінотеатрах РФ проводять неофіційні покази іноземних стрічок

Середа, 27 квітня 2022, 13:17 -

У російських кінотеатрах почали проводити неофіційні покази іноземних стрічок, серед них - Бетмен", "Не дивіться вгору" та мультфільм "Я червонію".

Про це пише Esquire Russia.

За даними видання, у деяких кінотеатрах Москви, Єкатеринбурга, Іваново, Чити та інших міст Росії почали проводити неофіційні покази іноземних фільмів, російський прокат яких було скасовано після початку війни в Україні.

Так, 21 квітня у московському кінотеатрі WIP пройшов неофіційний показ фільму "Бетмен" Метта Рівза, російську прем'єру якого голлівудська кіностудія Warner Bros. скасувала на початку березня.

Реклама:

Глядачам показали піратську копію картини, завантажену з торрента.

"А в ніч на 23 квітня фільм із неофіційним дубляжем показали в Єкатеринбурзі - для цього компанія Кіно Нон-Стоп орендувала зал мережі кінотеатрів Грінвіч Сінема. Організатори акції заявили, що проведуть "ще кілька подібних піратських показів".

Представники кінотеатру зазначили, що "Грінвіч Сінема" сам не показує "Бетмена", проте зали орендують одразу три компанії. Крім того, покази "Бетмена" провели ще в одному кінотеатрі міста "Пасаж Синема", - пише видання.

У Читі кінотеатр "Центавр" з 21 квітня проводить покази "Бетмена", а також спільного мультфільму Disney та Pixar "Я червонію". 

Інтернет-видання Cinemaplex зазначає, що неофіційні покази іноземних фільмів також проводять у Пензі, Якутську та Махачкалі. Зокрема, у столиці Дагестану 26 та 27 квітня відбудуться покази фільму Netflix "Червоне повідомлення" та "Не дивіться вгору".

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: