Засновник DepositPhotos створив платформу для підтримки малого бізнесу

Середа, 20 квітня 2022, 18:22 -

Засновник DepositPhotos Дмитро Сергієв запустив платформу першої допомоги підприємцям KeepGoing і вже зібрав до фонду початкові 30 мільйонів гривень.

Про це йдеться у пресрелізі ініціативи.

IT-підприємці створили проєкт KeepGoing, щоби надати першу допомогу власникам малого бізнесу, а також людям творчих професій, які залишилися в Україні та працюють надалі. 

"Допомагаючи армії та постраждалим серед мирного населення, чимало компаній зараз і самі потребують підтримки. Багато хто з них шукають можливості розпочати діяльність на новому місці, змінити спеціалізацію, знайти клієнтів усередині країни та на зовнішніх ринках. На сайті KeepGoing вони можуть розповісти про свій досвід роботи за воєнного часу та подати заявку на отримання інформаційної, грошової чи іншої допомоги", – заявив Сергієв.

Реклама:

За його словами, KeepGoing – це, з одного боку, приватний фонд, створений IT-підприємцями, який надаватиме грошову допомогу. З іншого – це медіа, де представники малого бізнесу матимуть змогу поділитися досвідом, розповісти свою історію, отримати пораду та залучити потрібне підтримання від авдиторії.

Фонд KeepGoing разом з кількома IT-підприємцями уже зібрав початкові 30 млн грн, Сергієв закликає долучитися до ініціативи інші IT-компанії та великі бізнеси.

Окрім розвитку краудфандингової платформи, команда KeepGoing має на меті розбудову ком’юніті підприємців, організацію експертних консультацій і навчання, а також створення бази малих підприємств, які потребують підтримки.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: