Samsung безкоштовно ремонтуватиме техніку для клієнтів з України

Вівторок, 19 квітня 2022, 10:11 -

Корейський техногігант Samsung Electronics пропонує безкоштовні послуги ремонту з доставкою для клієнтів в Україні.

Про це пише The Korea Herald.

"Усі мобільні пристрої Samsung, включаючи смартфони, планшети та розумні годинники, підлягають послузі, при цьому всі витрати покриває компанія.

Для створення нової послуги компанія заявила, що об’єдналася з місцевою логістичною фірмою "Нова пошта", пообіцявши продовжувати підтримку клієнтів", - пише видання.

Реклама:

Як уточнюють в Samsung Україна, компанія пропонує безкоштовну послугу Pick Up Service, якою можуть скористатися власники мобільних та носимих пристроїв, викликавши кур’єра або самостійно надіславши до сервісного центру свій мобільний пристрій через найближче робоче відділення "Нової пошти".

"Послуга Pick Up Service є абсолютно безкоштовною як для гарантійних, так і негарантійних випадків. Вартість негарантійного ремонту визначається індивідуально для кожного випадку після проведення діагностики", - пояснили в компанії.

Минулого місяця Samsung оголосила про плани пожертвувати 6 мільйонів доларів гуманітарної допомоги українським біженцям.

Після вторгнення РФ в Україну Samsung призупинив поставки нових продуктів до Росії з 5 березня. У Росії компанія є найбільшим виробником смартфонів з часткою ринку у понад 30%.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: