Інвесткомпанія Investcorp веде переговори про купівлю ФК "Мілан" за 1,1 мільярда доларів – ЗМІ

П'ятниця, 15 квітня 2022, 18:30 -

Інвесткомпанія Investcorp, яка базується в Бахрейні, веде переговори з власником футбольного клубу "Мілан" щодо купівлі клубу за 1,1 млрд доларів.

Про це пише Bloomberg із посиланням на джерела.

"За словами людей, знайомих з цим питанням, Investcorp, серед акціонерів якої є суверенний фонд Абу-Дабі Mubadala Investment Co., веде переговори з Elliott Management Corp. про купівлю культового клубу за 1 мільярд євро (1,1 мільярда доларів).

Представники Investcorp, Elliott і AC Milan відмовилися від коментарів", - йдеться у статті.

Реклама:

"Investcorp розширює активи від США до Азії, щоб збільшити активи під управлінням до 100 мільярдів доларів з приблизно 40 мільярдів доларів на даний момент. Фонд Mubadala придбав 20% акцій Investcorp у 2017 році", - пише агентство.

Investcorp займається нерухомістю, приватними інвестиціями та управлінням активами. Бахрейнська компанія найбільш відома як мажоритарний акціонер італійського модного будинку Gucci у 1990-х роках.

"Мілан" перейшов у володіння американської компанії Elliott Management Corporation у 2018 році, після того, як попередній власник Лі Юнхон не зміг погасити заборгованість перед компанією в розмірі €32 млн.

З 1986 по 2016 рік футбольним клубом володів італійський політик Сильвіо Берлусконі, який потім продав контрольний пакет акцій китайським інвесторам.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
504 error