"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кличко: Рівень оплати за компослуги в Києві – понад 55%

Четвер, 14 квітня 2022, 17:58 -

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що у столиці на сьогодні рівень оплати за комунальні послуги становить понад 55%. Також закликав усіх, хто може сплачувати за сервіси ЖКГ, робити це.

Про це він написав у Telegram.

"Я дякую киянам за їх свідомість і розуміння. І закликаю всіх, хто може сплачувати за сервіси ЖКГ, робити це. Бо ці кошти ми направляємо в першу чергу на закупівлю необхідних ресурсів та матеріалів. А також – на зарплатню працівників підприємств. Крім того, через усі муніципальні сервіси комуналку можна оплатити без комісії", - заявив Кличко.

"Сьогодні комунальні підприємства, які надають сервіси киянам, працюють в дуже напруженому режимі. Велика частина людей, які працюють в комунальних службах, евакуювалася і знаходяться в більш безпечних місцях. Інша частина людей – переважно чоловіки – пішли захищати Україну, вступили до Збройних Сил. Нам не вистачає фахівців.

Реклама:

Але ми робимо все можливе, щоб вчасно прибирати вулиці, вивозити сміття, щоб не було перебоїв з електроенергією, водопостачанням та водовідведенням – життєзабезпеченням нашого міста. І всі служби, сервіси працюють, кияни отримують усі комунальні послуги", - додав мер.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: