"Київстар" сповіщатиме про появу в мережі абонента, з яким втрачено зв'язок

Середа, 13 квітня 2022, 13:25 -

Мобільний оператор "Київстар" впровадив сервіс SMS-сповіщення "Знову в мережі", за допомогою якого абоненти можуть дізнатись, що їхні рідні чи друзі з’явились в зоні доступу мобільного оператора.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Щоб отримати сповіщення про появу абонента в мережі, потрібно надіслати на його номер SMS-повідомлення зі спецкодом *D# та будь-яким текстовим повідомленням. 

Сервіс має пролонговану дію: заявка лишається активною впродовж 5 днів. Якщо за цей час абонент не виходить на зв'язок, оператор проінформує про це та запропонує повторно надіслати запит. 

Реклама:

Абоненти Київстар можуть таким чином отримати сповіщення про появу в мережі абонентів всіх українських операторів.

Київстар наголошує: якщо абонент впродовж кількох днів не виходить на зв'язок, потрібно подати заяву до Національної поліції. Поліція володіє необхідними інструментами для найбільш ефективного пошуку людей.

Існують також застосунки, які за попередньою згодою абонента дозволяють бачити через геолокацію його місцезнаходження. Серед таких сервісів – "Мобільна безпека". Крім того застосунок також дозволяє, у разі втрати гаджета, віддалено видаляти з нього інформацію. 

Ще один застосунок, що дозволяє бачити місцезнаходження рідних –  STARFind. Він працює навіть із вимкненим GPS та доступний лише для абонентів Київстар.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: