Heineken більше не продаватиме пиво в РФ під своїм брендом

Середа, 9 березня 2022, 11:56

Нідерландська компанія Heineken NV припинила виробництво та продаж пива власного бренду в Росії, заводи працюватимуть для національних брендів.

Про це заявила пресслужба компанії.

Таким чином компанія розширює попередні заходи, якими призупинила всі нові інвестиції в Росію та експорт пива до країни-агресора. 

"Ми негайно почнемо відокремлювати наш російський бізнес, аби зупинити рух прибутків, дивідендів з Росії. Heineken більше не прийматиме жодних фінансових вигод від операцій в Росії", – йдеться у заяві компанії. "Ми оцінюємо стратегічні варіанти для майбутнього наших операцій в РФ".

Реклама:

Відтепер виробництво, реклама та продаж бренду Heineken в РФ негайно припиняться. Водночас, Heineken в Росії володіє 16 національними брендами, які продовжать роботу в Росії. Серед них – Жигулевское, Охота, Амур Пиво та інші.

Нагадуємо:

Нідерландський пивний концерн Heineken заявив про припинення експорту пива в РФ, а також - нових інвестицій в країну.

Данська пивоварна компанія Carlsberg заявила, що припинить нові інвестиції в РФ, а також призупинить експорт пива та інших напоїв до країни через її вторгнення в Україну.

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: