"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Глава Мінцифри запросив PayPal до України

Вівторок, 8 березня 2022, 19:54

Міністр цифрової трансформації України подякував керівництву PayPal за призупинення бізнесу в РФ та запросив сервіс до України.

Про це він написав у Twitter, звернувшись до СEO PayPal Дена Шульмана.

"Ми вдячні Дену Шульману за підтримку України та призупинення бізнесу в РФ.

Запрошуємо PayPal до України! Ваша присутність надасть більше фінансової свободи 40 мільйонам українців у ці важкі часи", - написав міністр.

Реклама:

У листі до Шульмана Федоров заявив, що захід PayPal в Україну розширить можливості українців для переказу грошей, а також - дасть можливість українським підприємцям продавати свої товари і послуги резидентам інших країн.

Мінцифри пропонує PayPal зареєструватись в Україні. А також - дати можливість українцям тримати кошти в електронних гаманцях PayPal в усіх доступних у сервісі валютах.

Крім цього - дати можливість перераховувати і отримувати кошти (платежі за сервіси і послуги і т.д.) в Україні і за кордоном.

А також - дати можливість перераховувати кошти з гаманців у PayPal на рахунки в українських банках.

А також - скасувати комісію за всі перераховані вище послуги до кінця 2022 року.

PayPal - міжнародна електронна платіжна система, яка надає послуги в транскордонному режимі будь-якій людині у світі, в якої є банківська карта.

Нагадаємо:

Платіжна компанія PayPal Holdings Inc зупиняє всі послуги в Росії через її війну проти України і приєднується до десятків інших брендів, що бойкотують агресора.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: