Косметика Estee Lauder зникне з Росії

Вівторок, 8 березня 2022, 09:32

Виробник косметики Estee Lauder повністю припинить продажі в Росії, закриє магазини та припинить постачання своєї продукції російським рітейлерам.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Після того, як минулого тижня ми призупинили бізнес-інвестиції та ініціативи компаній Estée Lauder у Росії, ми також вирішили призупинити всю комерційну діяльність у РФ, у тому числі закрити всі магазини, якими ми володіємо та керуємо, а також сайти наших брендів та поставки в будь-який із наших роздрібних продавців у Росії", – йдеться у повідомленні.

Компанія сконцентрувалася на допомозі своїм співробітникам в Україні та всім українцям.

Реклама:

"Estée Lauder спустошена трагічним вторгненням Росії до України. Ми підтримуємо всіх тих, хто страждає, включаючи наших співробітників, їхні сім'ї та народ України. Компанія продовжує робити значні кроки для підтримки безпеки наших співробітників в Україні, включаючи збереження всіх компенсацій, підтримання регулярного зв'язку, а також пропозицію допомоги у переїзді тим, хто вибере цей захід підтримки", – йдеться у повідомленні.

Благодійний фонд компаній Estée Lauder уже надав 1 мільйон доларів на надання допомоги в Україні.

Програма благодійних пожертвувань ELC Good Works подвоюватиме відповідні пожертвування працівників різним некомерційним організаціям з надання допомоги в Україні та сусідніх країнах.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: