Upwork призупинить роботу в РФ і Білорусі

Понеділок, 7 березня 2022, 17:17

Глобальний майданчик з пошуку роботи Upwork заявив, що призупиняє роботу в РФ та Білорусі.

Про це йдеться в заяві компанії.

"Війна президента Росії Володимира Путіна проти України поставила під сумнів нашу місію, цінності та нашу оперативну здатність надати економічні можливості тим, хто цього прагне.

Upwork призупиняє роботу в Росії та Білорусі, починаючи із сьогоднішнього дня. Рішення повністю набирає чинності з 1 травня 2022 року.

Реклама:

Першим кроком стане припинення підтримки Upwork для нового покоління бізнесу в Росії та Білорусі.

Протягом наступних кількох днів клієнти в Росії та Білорусі більше не зможуть створювати облікові записи, укладати контракти та бути видимими в пошуку", – заявила CEO Upwork Хейден Браун.

"З початку війни Upwork ревно працював над забезпеченням безпеки та благополуччя багатьох членів нашої команди в регіоні, а також бізнес-потреб наших клієнтів.

Ми повністю розуміємо значний вплив цього рішення на нашу спільноту Upwork у Росії та Білорусі.

Ми хочемо, щоб ці клієнти знали: якщо вони зможуть переїхати в регіони, де ми працюємо, ми будемо готові підтримувати їх у продовженні роботи на нашій платформі. Крім того, якщо зміниться геополітична ситуація в Росії та Білорусі, ми сподіваємося, що зможемо відновити діяльність", – додали в Upwork.

Також компанія оголошує про пожертвування в розмірі 1 млн дол Direct Relief International на підтримку українського населення.

Крім того, Upwork заявив про вдосконалення продуктів, "щоб полегшити українським фрилансерам зберегти кар’єру, над якою вони так наполегливо працювали, незалежно від того, чи можуть вони зараз працювати".

Також компанія запускає програму пожертвувань від членів команди на 100 тис дол для надання гумпдопомоги Україні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: