На сайті і в додатках Apple збирають гроші для підтримки України

Понеділок, 7 березня 2022, 12:46

Apple банерами та повідомленнями на своєму сайті і в деяких програмах закликає клієнтів допомогти Україні через пожертву ЮНІСЕФ.

Про це повідомляє Appleinsider.

З п'ятниці Apple почала просувати прямі пожертви ЮНІСЕФ на своїх платформах. На сайті Apple є банер з проханням пожертвувати на підтримку сімей, які постраждали від кризи в Україні.

"Подібний банер можна побачити в Apple News. Там зазначено, що Apple "співпрацює з ЮНІСЕФ" і робить пожертви. Інші підказки теж відображаються в App Store, розділі "Огляд" Apple Music і додатку Apple TV", – ідеться в повідомленні.

Реклама:
 

"Торкнувшись до банера на iPhone або iPad, відкриється iTunes Store, тоді як на Mac запуститься Apple Music. Потім програма відображає запит на пожертвування з кількома запропонованими сумами в місцевій валюті користувача", – додає видання.

1 березня СЕО Apple Тім Кук закликав співробітників Apple підтримувати Україну грошима і додав, що подвоїть кожну пожертву.

Нагадаємо:

Техгігант Apple припинив продаж своєї техніки в офіційному онлайн-магазині в Росії, а також відключив у країні Apple Pay.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: