Fozzy Group і VARUS приєдналися до бойкоту Coca-Cola

П'ятниця, 4 березня 2022, 15:16

Торговельні мережі компанії Fozzy Group відмовилися від продажу продукції компанії Coca-Cola.

Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.

"Торговельні мережі компанії Fozzy Group відмовилися від продажу продукції компанії Coca-Cola. Таке рішення пов’язане з бажанням зазначеної компанії продовжити роботу в Росії попри військове вторгнення на територію України", – ідеться в повідомленні.

Відсьогодні приберуть усю продукцію з полиць магазинів "Сільпо", "Фора", FOZZY Cash&Carry, "Thrash Траш" та зупинять усі майбутні поставки.

Реклама:

"Ідеться про такі безалкогольні напої: Coca-Cola, Fanta, Schweppes, Sprite, BonAqua, Rich та інші.

У той час, як країни та компанії вільного світу припиняють будь-які бізнес-зв’язки з Росією і намагаються допомогти українській нації та військовим, компанія Coca-Cola вирішила продовжити там свою роботу.

Ми засуджуємо таку позицію компанії та сподіваємося, що вона перегляне її. Будь-який відповідальний бізнес, який виступає за свободу, сьогодні об’єднав свої серця і думки з українським народом", – додали в Fozzy Group.

Також знімає з продажів всю продукцію Coca-Cola мережа супермаркетів VARUS.

"Ми ухвалили таке рішення, зважаючи на офіційну позицію компанії Coca-Cola продовжувати діяльність на ринку країни-агресора.

Тож вже сьогодні починаємо знімати з полиць VARUS продукцію компанії Coca-Cola: газовані напої Coca-Cola, Cola-Cola Zero, Sprite, Fanta, Schweppes, мінеральну воду BonAqua, холодний чай FuzeTea, соки Rich, енергетичні напої Monster Energy Drink та Burn.

Закликаємо інші мережі приєднатися до бойкоту", – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо:

Мережа супермаркетів NOVUS більше не співпрацює з компанією Coca-Cola, що продовжує роботу на території агресора.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: