Креді Агріколь запустив фонд допомоги дітям та своїм українським співробітникам

П'ятниця, 4 березня 2022, 13:09

Французький банк "Креді Агріколь" повідомив про запуск надзвичайного фонду солідарності, розмір якого складе 10 млн євро. Кошти з фонду спрямують на допомогу українським дітям та працівникам української "дочки" банку.

Про це повідомили у пресслужбі "Креді Агріколь Банку".

"Напад на Україну викликав величезну хвилю солідарності в усій групі Credit Agricole. Незважаючи на складні обставини ми продовжуємо працювати щодня і підтримувати наших клієнтів, співробітників і суспільство", — повідомляють там.

У банку також зазначили, що підтримали своїх українських колег, достроково виплативши їм зарплати за лютий та березень. Також співробітники банку, які евакуювалися до Польщі, зможуть працювати там дистанційно. З цим допоможе польська "дочка" "Креді Агріколь".

Реклама:

"Органи федерації та Креді Агріколь С.А. створюють надзвичайний фонд солідарності, для допомоги українцям, де в пріоритеті буде допомога дітям, а також співробітникам з Креді Агріколь Україна. Він фінансується порівну Креді Агріколь С.А. та його структурами, а також FNCA, цей фонд у розмірі 10 мільйонів євро в подальшому зможе приймати пожертви від співробітників", — додали у французькому банку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: