Федоров розповів про нові санкції, які ввели технологічні компанії проти Росії

Четвер, 31 березня 2022, 22:13 -

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив про нові санкції технологічних компаній проти РФ. Зокрема мова йде про блокування доступу до напівпровідникової продукції, засобів комунікації та технологічних хмар.

Про це він повідомив у соцмережах.

  • Marvell припиняє передачу своєї продукції прямо та опосередковано клієнтам, що перебувають у РФ, Білорусі та на території так званих ДНР та ЛНР. Ця американська компанія — розробник напівпровідникової продукції.
  • Panduit тимчасово призупинила прийом замовлень і доставки клієнтам у Росії. Але продовжить виплачувати зарплати та пільги у РФ. Panduit — це світовий лідер в розробці і виробництві засобів комунікації.
  • Johnson Controls (виробник систем безпеки та автоматизації для будівель) виконуватиме наявні договірні зобов’язання, не приймаючи при цьому нові бізнеси чи замовлення. 
  • Intuit Inc призупинили облікові записи клієнтів з РФ. Американська компанія, виробник бухгалтерського ПЗ, яке широко використовується малим бізнесом та приватними особами.
  • Honeywell призупинили практично всі продажі. Головна американська міжнародна корпорація, що виробляє зброю, космічні системи, автоматичні й контролюючі системи, інженерні послуги, транспортаційні системи.
  • Citrix призупинили всі продажі. Американська транснаціональна корпорація надає серверні, програмні та комп'ютерні віртуалізації, ПЗ та технології хмари.
  • Akamai Technologies призупинила діяльність у РФ та РБ. Akamai — це провідний постачальник послуг для акселерації вебсайтів, провайдер платформ доставки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: