Київстар поширив дію внутрішніх тарифів на дев’ять країн Європи

Середа, 30 березня 2022, 16:49

Абоненти Київстар, які вимушено виїхали через війну за межі України, зможуть користуватися роумінгом у дев'яти країнах Європи за внутрішніми тарифами пакетів послуг.

Про це повідомила пресслужба Київстару.

"Тобто, оплачуючи свій тарифний план як зазвичай, абоненти зможуть користуватися пакетом послуг за кордоном без жодних доплат", – пояснюють у компанії.

Це стосується абонентів передплати з актуальними тарифними планами лінійки ТВІЙ та останніми тарифами ВСЕ РАЗОМ.  У бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові умови будуть діяти для більшості тарифних планів.  

Реклама:

"Це дешевше місцевих операторів, практичніше та безпечніше, адже у вас діє основний контактний номер, до якого часто прив’язані банківські сервіси, соціальні мережі та багато іншого" - коментує спрощення умов роумінгу Тетяна Лукинюк, директорка з розвитку продуктів на масовому ринку Київстар.

Серед країн, де тимчасово діятимуть спеціальні умови – Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія. 

Для абонентів передплати будуть діяти стандартні умови тарифу. Наприклад, для тарифу ТВІЙ Вибір, за кордоном можна використовувати 15 Гб мобільного інтернету, безліміт на дзвінки в мережі Київстар та на всі вхідні дзвінки, 200 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні і в країні перебування. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: