Запрацювала платформа з пошуку постачальників для гуманітарних потреб країни

Середа, 30 березня 2022, 11:17

В Україні запустили платформу Prozorro+ з пошуку постачальників для гуманітарних потреб країни. Вона націлена на масовий пошук компаній, які можуть постачати найбільш необхідні товари у період воєнного стану.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Платформа збирає запити органів влади, військово-цивільних адміністрацій та гуманітарних штабів, а також шукає постачальників в Україні та за кордоном, які продають необхідні нашій державі товари.

Наразі перелік категорій налічує понад 110 позицій (зокрема, пальне, харчові продукти, тактичний одяг, ноутбуки, генератори тощо). Водночас платформа не займається пошуком постачальників товарів військового призначення.

Реклама:

Prozorro+ працює як маркетплейс, де компанії, які готові постачати державі необхідні товари, публікують свої пропозиції, а державні та місцеві органи влади — власні потреби. Також на платформі передбачається участь міжнародних донорів, громадських організацій та іноземних компаній.

Зареєструватися на платформі можна через один з електронних майданчиків, які на волонтерських засадах стали партнерами. Аби подати свою пропозицію/запит на потребу, після реєстрації потрібно зв'язатися з колцентром майданчика. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: